Home

Erőszakmentes kommunikáció tanfolyam

Erőszakmentes Kommunikáció - Borbath Katali

Erőszakmentes Kommunikáci

Megrendelő űrlap kitöltése után kapsz egy automatikus visszaigazoló e-mailt, benne a tanfolyam díjának utalásához szükséges adatokkal. A tandíj kiegyenlítését követően egy, max. két munkanapon belül küldöm az Online Erőszakmentes kommunikációs tréning tanfolyam anyagát, és már el is kezdheted a hasznos munkát. online erőszakmentes kommunikáció tanfolyam, ún. EQ csomag; A csomag megrendeléséhez mindkét termékrésznél (EQ csomag és konferencia videó anyag) állíts be 1-1 db-ot a mennyiségnél a nyilak segítségével. 8.990,00 Ft - 29.900,00 Ft. Összes termé 1996 óta, éppen 25 éve tanulom és gyakorlom, 21 éve pedig tanítom az Erőszakmentes, együttműködő, együttérző kommunikáció (EMK) módszerét. Lehetőségem volt, közvetlenül a módszer kidolgozójának Dr. Marshall Rosenbergnek a tréningjein részt venni, tőle tanulni

Erőszakmentes kommunikáció :: Szofia-kf

ZSIRÁFTÁNC-TANFOLYAM 2015-ben Budapesten. A féléves tanfolyamon megismerheted az 1960-as években kifejlesztett erőszakmentes kommunikáció (EMK) elméletét, és elsajátíthatod annak gyakorlati alkalmazását. Bővebb információért az EMK-ról kattints a fenti linkre! A tanfolyam felépítése és tematikája alább olvasható Az erőszakmentes, céltudatos önérvényesítő készségek megtanulása és begyakorlása napjaink egyre égetőbb szüksége. A tanfolyam során Béla ismerteti az elméleti alapokat, a kommunikáció formáit, az agresszív, a passzív-agresszív, a passzív és az asszertív emberi kommunikáció lényegét, emellett helyzetgyakorlatokkal. Hogyan mondjam? - Erőszakmentes kommunikációs tréning Hogyan mondjam? - Erőszakmentes kommunikációs tréning Érezted már, hogy konfliktushelyzetekben nem tudsz védekezni, nem tudsz kiállni önmagadért, nem tudsz reagálni, mert leblokkolsz? Ezek miatt úgy gondolod, jobb elkerülni a konfliktusokat? Így viszont sokszor rossz érzés, feszültség marad Benned

online erőszakmentes kommunikáció tanfolyam, ún. EQ csomag; A csomag megrendeléséhez mindkét termékrésznél (EQ csomag és konferencia videó anyag) állíts be 1-1 db-ot a mennyiségnél a nyilak segítségével. Kommunikációs tanfolyam - EQ csomag mennyiség kommunikáció A 4. életfeladat a kommunikáció Kommunikáció Feladatok: szívből jövő, őszinte, erőszakmentes kommunikáció másokra figyelés Csapdák: verbális erőszak tudatos félrevezetés haszontalan beszéd, üres fecsegés állandó panaszkodás, pletyka Ez a feladat elsődlegesen a szerelmi kapcsolatok területén jelenik meg, mive A tanfolyam megmutatta nekem, hogy hol vagyok, hova szeretnék eljutni, és ehhez milyen lépések szükségesek. Megmutatta mennyire fontos, hogy tudatos legyek a pillanataimban, nagyon egyszerű változtatásokkal pozitív változásokat hozhatok saját magam az életemben [13. augusztus 2021.] Új általános iskolai tanterv Spanyolországban, amely magában foglalja a béke oktatását Politika [12. augusztus 2021. EMK a családban Erőszakmentes, együttműködő kommunikáció a családban, interaktív távoktatás. k A kurzus olyan komplex tudást ad, ami valódi változást hoz az életedbe. Ingyenes Gyerekkel más Miért más az EMK gyerekekkel. Ingyenes Így végezd a tanfolyamot. Áttekintjük, hogy mikor mit fogunk tanulni, és tanácsokat, tippeket kapsz. Ingyenes Lelkesen ajánlom a.

Erőszakmentes, együttműködő kommunikáció (EMK

Az Együttműködö Kommunikáció gyakorlata, amely ezt a jövőképet szolgálja, támogatja a belső erőt és tisztánlátást, hogy képesek legyünk felelősséget vállalni érzéseinkért, erőforrásainkért és döntéseinkért. Saját erőforrásainkból képesek vagyunk együttérzéssel fordulni önmagunk és mások felé ASSZERTÍV KOMMUNIKÁCIÓ: GORDON ERŐSZAKMENTES KOMMUNIKÁCIÓS KÉPZÉS. szeptember 17-18 péntek: 13.00-19.00 szombat 9.00-15.00. szeptember 24-25 péntek: 13.00-19.00 szombat 9.00-15.00. Telefon: 06 20 505 63 78. Kedves Érdeklődő Hatékony kommunikációs tanfolyamok, tréningek, Marshall Rosenberg Erőszakmentes, együttérző kommunikáció modellje alapján. Hibás link jelzése Link megosztása Értékelés. Strasszerka tanfolymai . Budapest, II. Hibás link jelzése Link megosztása Értékelés Az Erőszakmentes Kommunikáció a győztes-győztes (win-win) megoldásra törekszik, ahol a konfliktusba került személyek őszintén és tisztán fejezik ki magukat, miközben figyelnek a másikra. Képzésünk nyílt csoportos képzések, melyek a minimum létszám megléte esetén indulnak Téma: Erőszakmentes Kommunikáció és az Érzelmi Intelligencia CSODÁI a hétköznapi életünkben // valamint Bemutatom, hogyan tudod a dühödet oldani az EFT-vel és közösen el is végezzük

erőszakmentes kommunikáció és konfliktuskezelés E tanfolyamok részletes bemutatása hamarosan olvasható lesz honlapunkon. Az EFOP-3.9.2-16-2017-00050 azonosítószámú, Humán kapacitások fejlesztése a Mura Nemzeti Program nyugati térségében című projekt keretében az alábbi tematikájú tréningeket szerveztü Önismereti, személyiségfejlesztő , kommunikációs tréningek, erőforrás-aktiváló, változáskezelő, stresszkezelő workshopok. ez érdekel! Amivel segíthetek Neked. Egyéni konzultáció. Ha elakadtál, ha változtatnál, ha nem találod a kiutat, a megoldást, ha van valamilyen krízis az életedben, együtt megoldjuk! ez érdekel Úszómester. Érzelmi intelligencia fejlesztése tréning. Önismereti - Önmegvalósítás tréning. Álláskeresési tréning. Ügyfélszolgálati kommunikáció tréning. LEAN - strukturált folyamatfejlesztés tréning. Digitális kompetenciák fejlesztése WORD/EXCEL. Vállalkozási ismeretek tanfolyam Az Erőszakmentes kommunikáció (EMK),- vagy ahogy azt Marshall Rosenberg a ZSIRÁF-nyelvnek nevezte el,- abban segít, hogy ezt a tehetetlenségünket segítse feloldani az ÉLET szolgálatának irányába. Hogy megtanuljunk valóban kérni, a követelés helyett és megtanuljuk önmagunkkal is együttérezni, jobban szeretni és. A vezetés hatalom nélkül program tovább megy és azokkal a kommunikációs eszközökkel vértezi fel a résztvevőket, amelyek révén kiválthatjuk az együttműködést a másikból. A hatalom nélküli vezetői technikák célja a közös, szervezeti célok elérésének irányába történő befolyásolás erőszakmentes.

Gyermek balett tanfolyam indul a Loulou Balett Akadémia szervezésében, a Kondor Béla Közösségi Házban! október. 10. Erőszakmentes kommunikáció felnőtteknek és gyerekeknek Szervezők: Erőszakmentes Kommunikációs Alapítvány, Kondor Béla Közösségi Ház és Intézményei Trénerek: Rambala Éva, Mihályi Anikó, Müller. Meseterápia Asszertív Kommunikáció Tréning (Bp.XI.) Erőszakmentes, Együttműködő Kommunikáció Erőszakmentes, Együttműködő Kommunikáció EMKommunikáció EMKommunikáció Strasszerka tanfolymai Magabiztos kommunikációs tréning Képzések, tréninge A kommunikáció, amely által emberi lényként a legtöbbet adhatjuk egymásnak, a kapcsolatok és a konfliktusok megoldásán túl egy együttérzésen és együttműködésen alapuló élet jövőképét kell, hogy elénk vetítse. Ez az Erőszakmentes kommunikáció (EMK)

ONLINE erőszakmentes kommunikációs tréning Schulcz

  1. Erőszakmentes Kommunikáció Közösségi oldal. Nyitott képzések, előadások. Egyéni konzultáció
  2. den esetben az erőszakmentes és hatékony kommunikáció megélése a magán- és az üzleti szférában egyaránt. Cégek esetében cél a szervezeti szintű kiváló kommunikáció, hiszen enélkül csak félreértések sorozata.
  3. Önérvényesítő technikák. Az önérvényesítő testbeszéd. Az asszertivitás nem agresszió. A düh levezetésének módjai. Az empátia jelentősége és szintjei. Önérvényesítő gondolkodás. Személyes szűrőink hatása az interperszonális észlelésben. Önértékelés szerepe az önérvényesítésben. Pozitív énkép hatása.
  4. Nagyon örülök,hogy rátaláltam a Tudatos -erőszakmentes kommunikáció tanfolyamra Évánál. Az, hogy a tanfolyam online volt, még jobban elérhetővé tette számomra,hogy részt vegyek a képzésen. Számomra nagyon izgalmas, hogy a tanfolyamon tanultak alapján egészen más szemszögből figyelem, értelmezem a kommunikációt.
Termék katalógusKonfliktuskezelő Képzés – Szóvarázs

értő figyelem, hiteles kommunikáció, kérdezéstechnika, erőszakmentes kommunikáció mediáció fogalma, fajtái, szakmai és törvényi követelményei, felhasználási területei mediáció gyerekekkel, mediáció felnőttekkel személyes konzultáció A manipuláció asszertív, erőszakmentes kezelése utánkövető program időpontjai. Azoknak, akik korábban elvégezték a Kommunikációs tréning az asszertív és konstruktív konfliktuskezelés eszköztár bővítésére képzésünket, lehetőségük van részt venni a képzés utánkövető programjában.. Az utánkövető program célja Akik szeretnék fejleszteni kommunikációs képességeiket olyan irányba, hogy mind a saját érdekeik, szándékaik teljesítésnek, mind a partner érdekei, még pedig az erőszakmentes kommunikáció keretében. Miről fog hallani? Az alapképzésen széleskörű kommunikációs alapismeretekre tehetnek szert a résztvevők 1996 óta, éppen 25 éve tanulom és gyakorlom, 21 éve pedig tanítom az Erőszakmentes, együttműködő, együttérző kommunikáció (EMK) módszerét. Lehetőségem volt, közvetlenül a módszer kidolgozójának Dr. Marshall Rosenbergnek a tréningjein részt venni, tőle tanulni. Egy másik módszer, ami nagyban hozzájárult, hogy felszabadult, boldog életet éljek, a rebirthing.

KÜLDETÉS Szívügyemnek érzem a családok kommunikációjának fejlesztését az erőszakmentes kommunikáció és az önismeret által. Célom a kortárs, gyermekek közötti mediációt bevezetése az iskolában és a mediáció széleskörű megismertetése a pereskedés békés és hatékony alternatívájaként 2005 Enneagram tanfolyam - Vörös Ákos 2001-04 Erőszakmentes kommunikáció - Rambala Éva,Nada Ignjatovic Savic 1989-93 Juhász Gyula Tanárképző Főiskola, Szeged 1995-98 Eötvös József Gimnázium, Tata. TANFOLYAMAI: Enneagram Enneagram II - Fejlődés és megszabadulá Engedélyeztetett képzések; Tréningek. Kompetenciafejlesztő tréning. Konfliktuskezelés és hatékony kommunikáció; Stressz, kiégés, reziliencia; DISC személyiségtipológia alapú együttműködés-fejlesztés; Időgazdálkodás - GTD módszer; Kommunikációs sémáink - Tranzakcióanalízis és Erőszakmentes kommunikáció. A Life Coach az élet (elsősorban magánélet) minden területén felmerülő problémák megoldásában segíthet. Az ügyfelek általában akkor fordulnak Life Coach-hoz, ha úgy érzik, hogy a munkahelyükön nem becsülik meg őket eléggé, nem élvezik a munkájukat, nem találnak benne kihívást, motivációt.De akkor is, ha a családi vagy szerelmi életükben jutottak holtpontra Erőszakmentes kommunikáció (EMK) Autogén tréning (AT) Képzések. A Szondi-teszt használata (24 óra), 1995-1996 Dr. Szondi Lipót Emlékalapítvány Képző: dr. Lukács Dénes; NLP (200 óra), 2005-2006 (benne: hipnózis, KIP, NLP, ego-state terápia) Integratív Pszichoterápiás Egyesület Képző: dr. Daubner Bél

Kommunikációs tanfolyam - Empátia csomag - Családi

  1. Konferenciák * Képzések és műhelyek * Akadémiai programok / tanfolyamok * Előadások * Online tanfolyamok * Nemzetközi Napok * Webinárium * Ifjúsági fókuszált események «Minden esemény. Ez az esemény elhaladt. Erőszakmentes kommunikációs gyakorlat: Lunchtime Workshop Online. Április 1, 2020 @ 12: 00 pm - 1: 30 pm ED
  2. Erőszakmentes kommunikáció című 60 órás, D körös képzés Engedély száma: E-001713/2017/D015 elégedettségi kérdőíve 2018. október 29 - 2019. március 22. 1. Mennyire elégedett az elvégzett képzés elméleti részének oktatóival? 10 2. Mennyire elégedett az elvégzett képzés gyakorlati részének oktatóival? 9,9 3
  3. kommunikÁciÓ (segÍtŐ beszÉlgetÉs, erŐszakmentes kommunikÁciÓ) efop-3.8.2-16-2016-00001 szociÁlis humÁn erŐforrÁs fejlesztÉse kiemelt projek
  4. Az erőszakmentes kommunikáció második lépése: érzés (értelmezés nélkül) A második lépésben hangot adsz az érzelmeidnek . Érezhetsz ijedtséget, örömet, bánatot, dühöt, stb. Például haragszol a párodra, mert csak a focinézés érdekli, veled nem foglalkozik
  5. Szi akadémia fejlesztette ki a szi kommunikáció módszerét. A tartalom: együttműködő kommunikáció, erőszakmentes kommunikáció, emk, nlp, önismeret, érzelmi intelligencia, vonzás törvénye teljesen érthető módon, karma oldás ami,m már oldható, bűntudat kitisztázás, csalódás, megkritizáltság kezelés

Emkommunikáci

Mindannyian ismerjük azokat a semmibe vezető beszélgetéseket/veszekedéseket, melyeket néha családtagjainkkal folytatunk, teljesen értelmetlenül. Kapcsolata.. Visszajelzések típusai, adás és fogadás (sztrókok, érzelmi térkép, erőszakmentes kommunikáció, Johari-ablak) Gyakorlatok: Én-állapotaink beazonosítása, jellemző érzékelési és adatgyűjtési mód meghatározása, jelenlegi szerepek megismerése, értő figyelem gyakorlat, kérdés-felelet - meddig jutok a nyomozásban. A négy alkalmas tréning célja a minőségi kapcsolatok kialakítása és fenntartása Véletlenül kerültem a Munkaügyi Központ által finanszírozott Vállalkozási ismeretek tanfolyamra. A kezdeti fenntartásaim gyorsan eltűntek, Kovács Ferencné Zsuzsa és Fejes Ágnes oktató óráin nagyon sok hasznos ismeretet sajátítottunk el

Zsiráftánc-tanfolyam - Birtala

Ontológia alapú erőszakmentes kommunikáció 3./5 óra (5.,6. óra - 1 tanóra 45 perc) 2009.03.14. Előadás diái: -> klikk 1. Kötelező szöveg klikk 2 Dr Daubner Tanít. April 15 at 1:51 PM ·. Asszertív Kommunkációs Képzés Dr. Daubner Bélával. Az erőszakmentes, céltudatos önérvényesítő készségek megtanulása és begyakorlása napjaink egyre égetőbb szüksége. A tanfolyam során Béla ismerteti az elméleti alapokat, a kommunikáció formáit, az agresszív, a passzív. © 2017 Dharma Lélekközpont® (Három Majom Stúdió®*Mosolyiskola®*cheniNAerien®)- Holistic Center- Minden jog fenntartva Az Online önismereti tanfolyam munkafüzetében inspiráló feladatok várnak négy különböző területről: önbizalom és önismeret, életútelemzés, célkitűzés és akcióterv, valamint a kommunikáció témáiban. A gyakorlatok segítségével most te válhatsz a saját segítőddé erőszakmentes és hatékony segítő kommunikációra. A képzés kitér a speciális csoportokkal (különböző életkorú gyermekek, speciális szükségletű személyek) való hatékony kommunikáció meghatározó faktoraira. A képzés során tudatosabb, a témában bővebb elméleti háttérrel és új gyakorlati készségekke

Az erőszakmentes kommunikációról beszélget a téma szakértőjével, Rambala Évával Dr. Szarka Emese, a neveléstudományok doktora, a Boldogságóra program szakmai koordinátora. A beszélgetésben konkrét példákon keresztül mutatják be, hogy mi a központi eleme, majd mik a lépései az erőszakmentes kommunikációnak. Szó esik arról, hog yha egyetértünk azzal, hogy csak. A SZI Kommunikációs módszerrel, mely figyelembe veszi az érzelmi szinteket, a napi konfliktusok által begyűjtött rossz érzésekből származó energia blokkok oldhatók fel AZONNAL. A SZI Kommunikáció főbb eszközei: NLP (Neuro Linquasztikus Programozás - agytorna) ÉRZELMI INTELLIGENCIA EMK (Erőszakmentes Kommunikáció Az önérvényesítés kapcsán olyan hatékonyan működő mégis a női értékekre támaszkodó módszereket tanulhatsz meg, mint az asszertív viselkedés és erőszakmentes kommunikáció alapismeretei. Mindemellett elsajátíthatod az eredményes idő-pénz-energia gazdálkodást, röviden női életszervezést - Erőszakmentes kommunikáció. II. Konfliktuskezelés - A konfliktusok kialakulásának elemzése - Storytelling - Konfliktuskezelési módszerek részletes megismerése, gyakorlása - Konfilktusmendzsment - Reflexiós/visszacsatoló gyakorlatok - Csoportdinamikai gyakorlatok - Moderációs módszerek alkalmazás

Erőszakmentes kommunikáció Marshal B. Rosenberg: A szavak ablakok vagy falak című könyve alapján Balázs, ha blogot ír, A címke ere.. Mar 8, 2020 - This is a great sub lesson as it uses very simple materials yet keeps the students engaged A kommunikáció több fajtájával is foglalkoztam a tanulmányaim során, ezeket a coaching folyamatokban is alkalmazom; például a tranzakció analízis elemeit, a kreatív neurolingvisztikai programozást, az erőszakmentes kommunikációt és az asszertív kommunikációt A tanfolyam célja. Európai Uniós pályázatok szakmai, pénzügyi feladatainak megismerése az irányító hatóságok által alkalmazott szoftverek kezelésével. A képzést elvégzők sikeresen pályázhatnak a munkaerőpiacon keresett, projektmenedzser, pénzügyi vezető, illetve projektaszisztens állásokra, illetve a hasonló. Tanulmányok, képzések • 2018- Komplex Integratív Terapeuta képzés (módszerspecifikus képzés) - Magyar Komplex Pszichoterápiás Egyesület • 2016 Erőszakmentes kommunikáció lényege tréning - R. Éva • 2014 Önismereti kommunikációs tréning - PPKE • 2011 Pszichológia saját élmény - K. B. Mária.

Asszertív Kommunikációs Képzés 1-10 modul - Dr

Ez nem véletlen, mivel a céges belső kommunikáció mindennek az alfája és omegája. Ha nincs megfelelő párbeszéd a munkatársak között, annak előbb vagy utóbb a munka látja a kárát. Ma már több kommunikációs tréning foglalkozik az asszertivitás témakörével, akár online tanfolyam formájában is Az erőszakmentes, együttműködő kommunikáció eszközei és új rutinjai segíthetnek átformálni magadat és az egész helyzetet. Rendezés: Alapértelmezett Név, A - Z Név, Z - A Gyártó, A - Z Gyártó, Z - A Ár, alacsony > magas Ár, magas > alacsony Értékelés, legjobb Elérhetőség, legújab Erőszakmentes kommunikáció. El akarod kerülni a felesleges konfliktusokat? Szeretnéd jobban megérteni az embereket magad körül? Több kommunikációs képzésen voltál már, de valami még hiányzik? Az erőszakmentes kommunikáció (EMK) több, mint egy egyszerű kommunikációs sablon - egy egészen újszerű szemléletmódot mutat be Egyaránt találkoztam elméletben és gyakorlatban is az Erőszakmentes kommunikáció, Asszertív üzenet és Tranzakció Analízis tanaival. Erről bővebben itt. A kurzusomat nem csak ezekre a megszerzett ismeretekre alapozom, hanem azokra a tapasztalatokra is, amelyekkel nap, mint nap találkozom az embereknél Agressziómentes kommunikáció kurzus önérvényesítéshez Az Agressziómentes kommunikáció kurzus önérvényesítéshez számodra is ajánlott, ha érezted már valaha, hogy képtelen vagy a saját érdekeidet megfelelően kommunikálni a másik félnek, legyen szó egy fizetésemelés kezdeményezéséről, vagy akár érzelmeid/igényed kifejezéséről

KOMMUNIKÁCIÓS MINI MBA. Az asszertív és erőszakmentes kommunikáció képessége az egyik legfontosabb kompetencia. Nap, mint nap szükséges az érdekeinket megvédeni. Ha asszertivitását jóra használja, akkor ez Önnek örömforrás, a stressz csökkentésének módja. Cégének pedig komoly nyereséget hoz EGYÜTT - MŰKÖDŐ Empátia, és tudatosság fejlesztő kommunikációs tanfolyam Az Együttműködő, vagy Erőszakmentes Kommunikáció módszertanával Éltél már meg olyat, hogy beszélgettek, de nem értitek, sőt nem is halljátok egymást? Előfordul, hogy váratlan stressz helyzetben nehezen fejezed ki magad, és még a jó szándék is balul sül el? Hogyan kezeled, ha kritizálás A Dale Carnegie Kommunikációs, Értékesítési, Prezentációs valamint Vezetői Mesterkurzusainak a trénere. 2013 óta a Dale Carnegie Magyarország ügyvezetője. 15 éves szállodaipari karrierje után - ahol a ranglétra aljáról, a szállodavezetői pozícióig küzdi fel magát -, 10 éve a Dale Carnegie csapatát erősíti Kedves Érdeklődők! 2020.03.25-én szerdán 18:00 - 19:30-ig tájékoztatót, ismertetőt tartok az Együttműködő, vagy Erőszakmentes Kommunikáció kurzusról. A program ingyenes. Legközelebb április 09-én csütörtökön indul egy új tanfolyam, amive

A tanfolyam díja: 7000 ft./ fő / alkalom Sok mindenkit érdekelhet következő klub témánk, az ERŐSZAKMENTES KOMMUNIKÁCIÓ, Tóth Ildikó tolmácsolásában. Ha kíváncsi vagy arra, hogyan kell alkalmazni a hétköznapokban, gyere el szerdán a Szalag Üzetházba, szeretettel várunk 18.00-20.00-ig.. Sok mindenkit érdekelhet következő klub témánk, az ERŐSZAKMENTES KOMMUNIKÁCIÓ, Tóth Ildikó tolmácsolásában. Ha kíváncsi vagy arra, hogyan kell alkalmazni a hétköznapokban, gyere el szerdán a Szalag Üzetházba, szeretettel várunk 18.00-20.00-ig A tanfolyam elvégzése után a résztvevők ismerni fogják a különböző korcsoportok igényeit és sajátosságait. A képzés során a hallgatók betekintést nyernek az alapozó mozgásterápia rendszerébe, amely a gyermekek idegrendszeri érését segítő módszer, és egyúttal rávilágít a jóga idegrendszert fejlesztő hatására is

Video: Hogyan mondjam? - erőszakmentes kommunikációs tréning

Jama nijama: a spirituális jóga útja • Inbound Jóga Budapest

A Proaktív Life Coach képzés során megismertetjük a résztvevőket a coaching elméleti alapjaival, technikáival, eszközeivel, elveivel, valamint teljes folyamatával. A tanult módszerek elsajátítása és begyakorlása szituációs gyakorlatok során történik. Minden képzési napon 3.5 óra jut esetgyakorlatokra, melyet coach. ISMERETTÁGÍTÓ, ÖNTUDATRA ÉBRESZTŐ, ÖNFEJLESZTŐ és ÖNGYÓGYÍTÓ fókuszú tanításokkal, gyakorlati módszerekkel. — Avagy hogyan élhetünk fizikai-energetikai-érzelmi-mentális és spirituális szinteken teljes életet. A Szinkron ÉletRendszer I.-IX. szintje az önmegvalósításod sajátos, egyéni és különleges útjának tudatos, következetes, gyakorlatra fókuszáló útja

Hangsúlyozzuk, hogy a hatékony kommunikáció alkalmazásának feltétele, hogy a segítő beszélgetést és az erőszakmentes kommunikációt megalapozó szemléletmóddal is azonosulni tudjon használója, ezért a szakmai tanfolyam fókuszába a szemléletformálást helyeztük, a tananyagot egymásra épülő tudás- és gyakorlati. Az Erőszakmentes Kommunikáció - noha a neve a beszédre utal - valójában egy szemlélet, lényege a gondolataink, megnyilvánulásaink tudatosításában rejlik. A tréning feladatait úgy állítottuk össze, hogy ahol kifejezetten párbeszédre van szükség a gyermekeddel, ott külön leírjuk, hogy babával hogyan végezhető el a. Az Erőszakmentes Kommunikáció on-line feldolgozásán dolgozom. Amennyiben szívesen tanulnád vezetéssel, visszajelzéssel ezt a fajta gondolkodás és hozzáállás módot, kérlek, jelezd mailben, vagy Messenger üzenetben! Köszönöm! Belső-külső konfliktusaink megoldásához inspirációkat itt olvashatsz: http..

erŐszakmentes kommunikÁciÓ - modul/tanfolyam (várhatóan: 2019 május - augusztus - szeptember) SZERETNÉK EZEN TÚL IS ELJUTNI, ÉRDEKEL A TANÁRKÉPZÉ Az erőszakmentes kommunikáció (EMK) az a feledésbe merült nyelv, amelyen azok az emberek beszélnek, akik törődnek egymással és harmonikus életre vágynak. Rosenberg doktor történetek, példák és párbeszédek segítségével kínál gyakorlati megoldásokat a nehéz kommunikációs helyzetekre

Bevezetés az erőszakmentes kommunikáció gyakorlatába | Katolikus Pedagógiai Intézet. Katolikus Pedagógiai Intézet. Menjetek és tanítsatok minden népet! Hírek. Oktatási, nevelési jó gyakorlatok. Képzések. Minden képzés. Óvodai képzések. Alsó tagozatos képzések Erőszakmentes kommunikáció felnőtteknek és gyerekeknek Szervezők: Erőszakmentes Kommunikációs Alapítvány, Kondor Béla Közösségi Ház és Intézményei Trénerek: Rambala Éva, Mi..

Szegedi Mediációs Iroda

KMO. Szeptemberben elindítjuk a Szabaduló Szombat címet viselő, jógával kísért önismereti-önfejlesztő programsorozatunkat. Asszertív és erőszakmentes kommunikáció - 2021. november 13. szombat 10.00-13.00-ig A Rambala Éva vezetése alatt elvégzett Erőszakmentes kommunikáció tanfolyam rávilágított arra, hogy különböző szempontok figyelembevételével, illetve technikák elsajátításával igenis lehet békésen kommunikálni akkor is, amikor szikrázik a levegő körülöttünk A tréner ezen asszertív kommunikációs tréning során végigvezet téged azokon a gyakorlatokon, amelyek a mindennapi életben felmerülhetnek. Az asszertív kommunikáció tréning igazi kincs lehet azok számára, akik úgy érzik, nem tudnak nemet mondani, vagy épp ellenkezőleg, túl határozottan érvényesítik önmagukat